Massage Time For You

logo-MT4U-vignet

BAMBOE MASSAGE

Massage met verwarmde bamboestokken in combinatie met olie massage om meer verlichting aan de spieren te geven.

Lotus3

BAMBOE MASSAGE TECHNIEKEN

De bijzondere vorm van masseren met bamboestokken

Bamboe massage is een bijzondere vorm van massage. Het is zeker geen pijnlijke massage. Ik werk met verwarmde bamboestokken en gebruik ze in combinatie met de olie massage om meer verlichting aan de spieren te geven.

Velen hebben direct het idee dat het een pijnlijke massage is. Dat we gaan slaan met de bamboe stokken maar niets is echter minder waar. 

De massagevorm is bijzonder ontspannend en wordt gecombineerd met een olie massage.

De bamboe massagestok wordt gebruikt als hulpmiddel. Dus een deel van de massage wordt met de handen uitgevoerd, zoals bij een normale lichaamsmassage. En een deel wordt uitgevoerd met de bamboe massage stokken. Bij deze massage wordt vrij veel olie gebruikt, anders kan de bamboe niet lekker over je huid glijden. De massage is heel zacht uit te voeren, maar doordat de bamboe massagestok vrij stevig is, is ook een heel stevige massage mogelijk. Veel harder dan alleen bij een handen massage.

Bamboe massage vindt zijn oorsprong in oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvatting, bekijk hier een videofragment daarover.

De ervaring leert dat veel mensen de bamboe massage, in combinatie met olie massage, als veel vollediger en intenser beschouwen. Doordat de bamboe niet meegeeft worden de spieren vollediger geraakt. Dus voor iemand die graag een stevige massage krijgt is dit de perfect massage. Je hebt na afloop echt het idee dat je spieren “onder handen zijn genomen”. Bekijk videofragment.

JA, ik heb interesse in deze MASSAGE.

Wil jij meer informatie over deze massage? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier

NAAR TARIEVEN

Direct contact opnemen voor deze behandeling?

Dan is het wel verstandig om eerst een afspraak te maken voor een intake gesprek.
Hierin gaan wij kijken welke behandeling geschikt voor je is.