Massage Time For You

logo-MT4U-vignet

KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE

Alle olie massages worden uitgevoerd met hoogwaardige natuurlijke producten.

Lotus3

Olie massage met natuurlijke oliën

Olie massages met hoogwaardige natuurlijke producten.

Bij elke massage wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten oliën. Van 4 soorten ingrediënten: Amandel, jojoba, argan en bijenwas. Je kan indien gewenst uiteraard ook eigen olie meebrengen.

De olie massage kan op het hele lichaam gegeven worden, van gezicht tot de voeten. Je mag zelf aangeven wat je wel en niet gemasseerd wilt hebben. Uiteraard worden de intieme delen niet gemasseerd.

Gedurende de massage lig je onder een massagedoek en alleen dat deel dat gemasseerd wordt is “open gelegd”. Zo blijf je lekker bedekt en warm.Ik kan een zachte massage uitvoeren of een heel stevige massage. Ook daarin heb jij de keuze.

Gedurende de massage praat ik gewoonlijk niet, hooguit om te vragen naar de druk. Maar als jij de behoefte hebt om te praten of om iets te vertellen, is dat natuurlijk geen probleem. Ik ben jouw luisterend oor.

De ruimte waarin ik de massage geef is op een aangename temperatuur en op de achtergrond speelt een zacht ontspannen muziekje. Mocht je eigen muziek willen horen, laat me dat dan weten, dan gaan we dat regelen.

JA, ik heb interesse in deze MASSAGE.

Wil jij meer informatie over deze massage? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier

NAAR TARIEVEN

Direct contact opnemen voor deze behandeling?