Massage Time For You

logo-MT4U-vignet

MERIDIAAN MASSAGE

Massage van onzichtbare energiebanen in je lijf. Een historische effectieve behandeling.

Lotus3

MERIDIAAN TECHNIEK

Stimulatie van de onzichtbare energiebanen in het menselijk lichaam

In ons lichaam bevinden zich naast een bloedvaten en lymfe systeem ook een meridiaan systeem. Ook wel energiebanen of Sen-lijnen genoemd. Dit zijn de lijnen waarover de acupuncturist zijn punten vindt. We hebben 12 belangrijke (hoofd) meridianen. Allemaal beginnen of eindigen ze in de tenen of vingers. Ze zijn verbonden met de diverse organen in ons lichaam, bijvoorbeeld de blaasmeridiaan, de dunne-darm meridiaan of de hartmeridiaan. In zo’n meridiaan kunnen blokkades ontstaan, ze werken dan niet lekker meer en geven de energie niet goed meer door.

In deze massage zal ik alle meridianen masseren en daarmee wordt bereikt dat ze zich weer ‘open’ gaan gedragen. De massage is erg energetisch en intensief. Op zich is de massage erg zacht, er worden geen harde technieken (fricties) gebruikt. Het doel van de massage is om het gehele lichaam weer in balans te brengen en zo de energie weer vrij door het lichaam te laten stromen.

De ervaringen van mensen die het ondergaan hebben, lopen uiteen van ‘tintelingen door mijn hele lichaam’, ‘ik voelde me helemaal vrij worden’ tot ‘eindelijk kon ik alles loslaten’ en ‘ik voel alsof ik alles weer aankan’.

De massage wordt gegeven op de huid met olie, je moet wel geheel naakt op tafel, maar je blijft wel te alle tijden netjes toegedekt. De strijkingen worden over het hele lichaam uitgevoerd en dat kan niet als er kleding in de weg zit.
Indien je meer wilt weten over meridianen, kan je hier een videofragment bekijken. Een meridiaan massage duurt 90 minuten.

Meer informatie lezen over Meridiaan? klik hier.

JA, ik heb interesse in deze MASSAGE.

Wil jij meer informatie over deze massage? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier

NAAR TARIEVEN

Direct contact opnemen voor deze behandeling?

Dan is het wel verstandig om eerst een afspraak te maken voor een intake gesprek.
Hierin gaan wij kijken welke behandeling geschikt voor je is.