Massage Time For You

logo-MT4U-vignet

FACELIFT MASSAGE

Om de structuur van de huid en de doorbloedingen van het gezicht te verbeteren.

Lotus3

een bijzondere vorm van gezichtsmassage

Stimuleert de doorbloeding van de huid en spieren

Face Lift massage is een bijzondere vorm van gezichtsmassage. Het doel van de massage is om de structuur van de huid en spieren van het gezicht te verbeteren. Eigenlijk is het een alternatief voor botox.

De huid is opgebouwd uit 3 lagen. De opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bind- en vetweefsel. Daaronder bevinden zich de gezichtsspieren. Door de gebruikte massage technieken wordt je huid meer doorbloed, waardoor collageen en elastine gestimuleerd worden en zich weer makkelijker door de huid heen verspreiden. Door de massage worden ook de spieren geraakt waardoor daar ook een betere doorbloeding in ontstaat.

Deze massage vorm is heerlijk, maar zinloos om maar 1 keertje te ondergaan. Wel lekker, maar één massage doet niet zoveel met de verjonging van je gezicht.

Daarom is deze massagevorm alleen als serie te boeken. In 3 maanden tijd moet je minimaal 10 keer langs komen voor een gezichtsmassage. Daarna is 1 keer per maand bijhouden voldoende om een gezonder en jeugdiger uiterlijk te behouden.

De effecten van deze massage worden (indien je dat wilt) door middel van een foto vóór en ná de massages vastgelegd.

JA, ik heb interesse in deze MASSAGE.

Wil jij meer informatie over deze massage? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier

NAAR TARIEVEN

Direct contact opnemen voor deze behandeling?