Massage Time For You

logo-MT4U-vignet

STOELMASSAGE

Een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug die op een massagestoel wordt uitgevoerd.

Lotus3

STOELMASSAGE

Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk 15 tot 20 minuten duurt. Een stoelmassage is gericht op houding- en werkgerelateerde klachten. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken.

Wat kun je verwachten van een stoelmassage?

Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie. Het effect van een stoelmassage ervaar je als zachte golven die door je lichaam, rug, armen, heupen, hoofd en nek stromen. Door gebruik te maken van drukpunten, strekking van de spieren en mobilisatie van de gewrichten wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden eventuele blokkades in het lichaam opgeheven.

Ik behandel de spieren die het meest te lijden hebben onder (werk) stress en een niet optimale werkhouding. Hierdoor worden de meest voorkomende probleemgebieden aangepakt.

Bij een stoelmassage zit je in een speciaal ontwikkelde massagestoel met het gezicht in een zachte steun met opening, kijkend naar de grond en steun voor uw armen en benen. Hierdoor wordt het lichaam ondersteund en kan het zich volledig ontspannen.

JA, ik heb interesse in deze MASSAGE.

Wil jij meer informatie over deze massage? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier

NAAR TARIEVEN

UNIEK IN NEDERLAND!

Massage Time For You is de enige in Nederland die Tok-Sen en bamboe massage op de stoel uitvoert!

Lotus3

STOELMASSAGE VOOR BEDRIJVEN OF EVENEMENTEN

Stoelmassage op het werk of op een evenement

Een massage op het werk is een geweldige optie voor mensen die drukke, hectische levens leiden. De verkorte, 10 tot 25 minuten durende stoelmassages op kantoor zal ontspannen. Tevens zal het energie geven en een hernieuwde kracht in iemands dag brengen.

Vermindert de spanning

Stoelmassages op het werk verbeteren de bloedcirculatie in de spieren. Met als gevolgd dat het risico op spierknopen wordt verminderd. Hierdoor worden spierknopen opgelost en zal de spanning in de spieren aanzienlijk verminderen.

Verhoogt de productiviteit

Bedrijven die mijn stoelmassage sessies volgen verhogen de concentratie, basisconditie en productiviteit van medewerkers. Hierdoor verbetert de creativiteit, besluitvorming, ontwikkeling van vaardigheden, communicatie en positieve instelling.

Werkt pijnstillend

Met de juiste toepassing van de techniek van de zittende massage, zal de werknemers onmiddellijk verlichting voelen van pijn, fysieke en mentale vermoeidheid, stress, spier ongemakken, hoofdpijn en verbetering van de bloedcirculatie.

Voordelen stoelmassage op de werkvloer

• Werkt ontspannend en preventief
• Verbetert de werkhouding
• Vermindert ziekteverzuim
• Verlaagt werkstress
• Fiscaal aftrekbaar

JA, ik heb interesse in deze MASSAGE.

Wil jij meer informatie over deze massage? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier

NAAR TARIEVEN