Massage Time For You

logo-MT4U-vignet

HOT-STONE MASSAGE

Ontspannende spiermassage met (warme) basaltstenen

Lotus3

WARMTE EN ONTSPANNING

Warmte en ontspanning door middel van warme stenen

In tegenstelling tot olie massages, waarbij de combinatie van handen en olie voor de warmte en ontspanning zorgen, zorgt hier de warmte van de stenen voor de massage.

Bij een volledige hot-stone massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde vulkanische stenen. De stenen die we gebruiken komen uit het Andes-gebergte en zijn door de natuur gevormd. Dus geen machinaal getrommelde stenen, maar stenen uit de natuur. Ze worden door ons ook in de buitenlucht regelmatig voorzien van nieuwe en schone energie.

De stenen worden gebruikt als kleine kacheltjes op je lichaam. Maar ze worden ook gebruikt in combinatie met olie om te masseren. Daardoor is de massage iets steviger dan een normale olie massage die alleen met handen wordt gegeven.

Naast de warme stenen wordt ook gewerkt met koude stenen. Uiteraard in afwisseling om een goede doorbloeding van de spieren te krijgen.

Een beperkte hot-stone massage in combinatie met een olie massage is, zeker in de winter, een veel gevraagde massagevorm. Bij deze combinatie worden de warme stenen gebruikt om de spieren voor te verwarmen, maar wordt er met de stenen heel beperkt gemasseerd. Het grootste deel van de massage wordt dan met de hand gedaan.

JA, ik heb interesse in deze MASSAGE.

Wil jij meer informatie over deze massage? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier

NAAR TARIEVEN

Direct contact opnemen voor deze behandeling?